background

Gerrit Jonkers

Een razendsnelle autodealer met een complete webapplicatie

Vraag

Een compleet nieuwe webapplicatie met een databasekoppeling naar WheelerDelta. In het design moeten de vertrouwelijke kleuren van Gerrit Jonkers terug komen in een nieuw modern jasje.

Oplossing

Wij zijn aan de slag gegaan met het zoeken naar geschikte occasions software voor Gerrit Jonkers. Dit was nodig om een koppeling te maken met de nieuwe website. De koppeling hebben wij verwerkt in een eigen API die in contact staat met een volledige JavaScript front-end.

Resultaat

Als resultaat hebben wij een razendsnelle webapplicatie opgeleverd. Met behulp van Vue.js (Javascript front-end framework) kunnen wij tientallen auto's inladen in een oogwenk. De klant ondervindt geen hinder bij het filteren van auto's of het switchen van pagina’s dankzij dit framework.

Advies op maat & webapplicatie

Vervaning van oude software en realiseren van een complete SPA.

1.

Analyse

Het interne occasions systeem van Gerrit Jonkers voldeed niet aan de eisen om een koppeling te realiseren met de website. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar geschikte software.

2.

Strategie

Om een toekomstwaardige webapplicatie te leveren hebben wij eerst onderzoek gedaan naar verschillende frameworks. Uiteindelijk hebben wij Laravel gebruikt voor de API en Vue.js voor de front-end.

3.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling hebben onze back- en frontenders nauw samengewerkt om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast is er continu getest op usability en design.

4.

Nazorg

Wij hebben vele tevreden berichten mogen ontvangen van Gerrit Jonkers. Klanten kunnen nu makkelijk hun weg vinden en de webapplicatie werkt naar behoren.

Klaar om een project te starten?

Elk project van Social Sight komt met 6 maanden gratis support & SSL certificaat.

Bekijk onze diensten